Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman paying cashier at grocery store : Stockfoto

Woman paying cashier at grocery store

Credits: 
Dennis Hallinan
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
86063125
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
4.541 x 4.624 px (38,45 x 39,15 cm) - 300 dpi - 7,08 MB
Release-informatie:
Model release
Woman Paying Cashier At Grocery Store Stockfoto1960-1969,1970-1979,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Bedrijfsleven,Beroep,Betalen,Binnenopname,Boodschappen,Bovenlichaam,Caissière,Consumentisme,Delen,Detailhandel,Dranken en maaltijden,Europese etniciteit,Fotografie,Haardracht,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kassa,Klant,Kleurenfoto,Levensstijl,Markt,Mensen,Omlaag kijken,Ouderwets,Paardenstaart,Rijkdom,Supermarkt,Twee personen,Van de zijkant,Verandering,Verticaal,Voedsel,Volwassen,WinkelenPhotographer Collection: Hulton Archive &#169 Dennis Hallinan