Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman paying cashier at grocery store : Stockfoto

Woman paying cashier at grocery store

Credits: 
Dennis Hallinan
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
86063125
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
4.541 x 4.624 px (38,45 x 39,15 cm) - 300 dpi - 7,08 MB
Woman Paying Cashier At Grocery Store StockfotoSupermarkt,Kassa,Boodschappen,Betalen,Caissière,Winkelen,Detailhandel,Markt,Ouderwets,1960-1969,Klant,1970-1979,Verandering,Alleen vrouwen,Binnenopname,Van de zijkant,Voedsel,Delen,Rijkdom,Bedrijfsleven,Beroep,Consumentisme,Mensen,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Dranken en maaltijden,Europese etniciteit,Fotografie,Haardracht,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Levensstijl,Omlaag kijken,Paardenstaart,Twee personen,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Hulton Archive &#169 Dennis Hallinan