Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman paddling kayak in Canyon : Stockfoto
Woman paddling through canyons in Lake Powell, Utah.

Woman paddling kayak in Canyon

Credits: 
Ryan Dearth
Bijschrift:
Woman paddling through canyons in Lake Powell, Utah.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
135794831
Collectie:
Moment Open

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Paddling Kayak In Canyon StockfotoKajak,Kloof,Mensen,Verenigde Staten,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Avontuur,Beschermkleding,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kajakken,Kleurenfoto,Lucht,Meer,Onderweg,Op de rug gezien,Peddel,Peddelen,Powellmeer,Reizen,Rots,Utah,Vakantie,Vasthouden,Vervoer,Volwassen,WaterPhotographer Collection: Moment Open © Ryan Dearth 2011Woman paddling through canyons in Lake Powell, Utah.