Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman on mobile phone : Stockfoto
Happy woman talks on her mobile phone

Woman on mobile phone

Bijschrift:
Happy woman talks on her mobile phone
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
159594260
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Luca Sage
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 7,05 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman On Mobile Phone Stockfoto 159594260Ghana,20-24 jaar,Accra,Afrika,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bruin haar,Buitenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Mobiele telefoon,Onderweg,Oorbel,Palmboom,Plezier,Pony,Portret,Stralende lach,Telefoon gebruiken,Verbinding,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijheid,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica © luca sage 2012Happy woman talks on her mobile phone