Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman on mobile phone : Stockfoto
Happy woman talks on her mobile phone

Woman on mobile phone

Credits: 
Luca Sage
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Happy woman talks on her mobile phone
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
159594260
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 7,05 MB
Release-informatie:
Model release
Woman On Mobile Phone Stockfoto20-24 jaar,Accra,Afrika,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bruin haar,Buitenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Ghana,Glimlachen,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Mobiele telefoon,Onderweg,Oorbel,Palmboom,Plezier,Pony,Portret,Portretfoto,Stralende lach,Telefoon gebruiken,Verbinding,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijheid,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica © luca sage 2012Happy woman talks on her mobile phone