Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman on mobile phone on a roof top. : Stockfoto
Woman on mobile phone on a roof top against sun set.

Woman on mobile phone on a roof top.

Bijschrift:
Woman on mobile phone on a roof top against sun set.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
154319823
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Oli Kellett
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.167 x 3.444 px (43,75 x 29,16 cm) - 300 dpi - 3,84 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman On Mobile Phone On A Roof Top Stockfoto 154319823Lachen,Stad,Dak,Telefoon gebruiken,Alleen vrouwen,Spontaan,Vriendschap,Zonsondergang,30-34 jaar,Mobiele telefoon,Vrijetijdskleding,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Bruin haar,Buitenopname,Communicatie,Creativiteit,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Lang haar,Leunen,Mensen,Mid-volwassen,Verbinding,Verbondenheid,Volwassen,VrolijkPhotographer Collection: Iconica With photographer.Woman on mobile phone on a roof top against sun set.