Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman on mobile phone on a roof top. : Stockfoto
Woman on mobile phone on a roof top against sun set.

Woman on mobile phone on a roof top.

Credits: 
Ezra Bailey
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Woman on mobile phone on a roof top against sun set.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154319823
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.167 x 3.444 px (43,75 x 29,16 cm) - 300 dpi - 3,84 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman On Mobile Phone On A Roof Top Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Bruin haar,Buitenopname,Communicatie,Creativiteit,Dak,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Lachen,Lang haar,Leunen,Mensen,Mid-volwassen,Mobiele telefoon,Spontaan,Stad,Telefoon gebruiken,Verbinding,Verbondenheid,Volwassen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Vrolijk,ZonsondergangPhotographer Collection: Iconica With photographer.Woman on mobile phone on a roof top against sun set.