Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman on ladder in home looking into skylight : Stockfoto
Woman standing on ladder looking into skylight in empty home under construction

Woman on ladder in home looking into skylight

Bijschrift:
Woman standing on ladder looking into skylight in empty home under construction
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
115730382
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 7,62 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Woman On Ladder In Home Looking Into Skylight Stockfoto 115730382Bouw,Binnenopname,Doe-het-zelven,Huis interieur,Dromen,Europese etniciteit,Ladder,Wit,De volgende stap,De weg voorwaarts,Geduld,Verandering,Verenigde Staten,Woningbezit,30-34 jaar,Absentie,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bizar,Dag,Exploratie,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Nauwkeurig toezicht,Nieuwsgierigheid,Onafhankelijkheid,Onderste deel,Ondersteuning,Ontdekking,Raadsel,Richting,Seattle,Solitair,Staan,Verbetering,Verwachting,VolwassenPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INCWoman standing on ladder looking into skylight in empty home under construction