Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman on floor by laptop, holding credit card whilst using mobile : Stockfoto

Woman on floor by laptop, holding credit card whilst using mobile

Credits: 
David Lees
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200382011-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.833 x 3.896 px (104,03 x 83,86 cm) - 118 dpi - 17,9 MB
Woman On Floor By Laptop Holding Credit Card Whilst Using Mobile Stockfoto18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bankpas,Binnenopname,Bruin haar,Dag,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Elektronische handel,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Glas,Glimlachen,Horizontaal,In kleermakerszit,Kleurenfoto,Lang haar,Laptop,Laptop,Mobiele telefoon,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Online winkelen,Op de grond zitten,Raam,Sinaasappelsap,Tanktop,Telefoon gebruiken,Thuiswinkelen,Vasthouden,Vloerbedekking,Vrijetijdskleding,WinkelenPhotographer Collection: The Image Bank