Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman on floor by laptop, holding credit card whilst using mobile : Stockfoto

Woman on floor by laptop, holding credit card whilst using mobile

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200382011-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
David Lees
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
280 x 226 px (9,88 x 7,97 cm) - 72 dpi - 13,4 kB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Woman On Floor By Laptop Holding Credit Card Whilst Using Mobile Stockfoto 200382011-001Elektronische handel,Mobiele telefoon,Laptop,Bankpas,Op de grond zitten,Thuiswinkelen,Vasthouden,Winkelen,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bruin haar,Dag,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Glas,Glimlachen,Horizontaal,In kleermakerszit,Kleurenfoto,Lang haar,Laptop,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Online winkelen,Raam,Sinaasappelsap,Tanktop,Telefoon gebruiken,Vloerbedekking,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica