Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman on cell phone by fountain : Stockfoto

Woman on cell phone by fountain

Credits: 
Thomas Grass
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
87987607
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.867 x 2.578 px (32,74 x 21,83 cm) - 300 dpi - 3,36 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman On Cell Phone By Fountain Stockfoto60-64 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Blond haar,Bovenlichaam,Buitenopname,Central Park - Manhattan,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Mensen,Mobiele telefoon,Noord-Amerika,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Verenigde Staten,Volwassen,WegkijkenPhotographer Collection: The Image Bank &#169 Thomas Grass