Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman Meditating : Stockfoto

Woman Meditating

Credits: Kaz Chiba
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
6093-001385
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.791 x 3.502 px (40,56 x 29,65 cm) - 300 dpi - 4,59 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Meditating Stockfoto 6093-001385Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Beschouwing,Binnenopname,Elleboog,Eén persoon,Fotografie,Het menselijke lichaam,Horizontaal,In kleermakerszit,Leunen,Mediteren,Menselijk gewricht,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Met de ogen dicht,Ontspanning,Serene mensen,Ten voeten uit,Volwassen vrouwen,Vrouwelijk,Yoga,Zwart-witPhotographer Collection: The Image Bank