Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman lying on wooden floor, overhead view : Stockfoto

Woman lying on wooden floor, overhead view

Credits: 
Frederic Lucano
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
DA23238
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.108 x 4.177 px (34,78 x 35,37 cm) - 300 dpi - 9,23 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Lying On Wooden Floor Overhead View StockfotoLiggen,Vloerbedekking,Vlak erboven,Houten vloer,Ten voeten uit,Lang haar,Roodhoofd,Het menselijke lichaam,Vloerplaat,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Eén persoon,Fotografie,Kleurenfoto,Levensstijl,Menselijk haar,Noord-Europese etniciteit,Ontspanning,VerticaalPhotographer Collection: The Image Bank