Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman looks over city : Stockfoto
A double exposure of a woman as she gazes out over a cityscape

Woman looks over city

Bijschrift:
A double exposure of a woman as she gazes out over a cityscape
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
106473497
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Jasper James
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.730 x 5.616 px (31,58 x 47,55 cm) - 300 dpi - 6,13 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Looks Over City Stockfoto 106473497Silhouet,Omtrek,Dagdromen,Dubbelopname,Planning,Skyline,Stadsleven,Alleen vrouwen,Dag,Eén persoon,Fantasie,Mensen,Shenzhen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Buitenopname,China,Digitaal samengesteld beeld,Escapisme,Fotografie,Jong volwassen,Kleurenfoto,Portretfoto,Verbeelding,Verbinding,Verticaal,Volwassen,Wolk,WolkenkrabberPhotographer Collection: Stone Jasper JamesA double exposure of a woman as she gazes out over a cityscape