Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman looking up : Stockfoto
Woman sitting on bed and looking up.
Bijschrift:
Woman sitting on bed and looking up.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150130116
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
2.132 x 2.132 px (18,05 x 18,05 cm) - 300 dpi - 1,48 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Looking Up Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bed,Beschouwing,Binnenopname,Dag,Deken,Doorsnede,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Italië,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Omhoog kijken,Schoonheid,Slaapkamer,Tanktop,Vierkant,Volwassen,Zwart haarPhotographer Collection: Moment © 2011 Claudia PescatoriWoman sitting on bed and looking up.