Woman looking through illuminated peep hole. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Woman looking through illuminated peep hole.

Credits: 
Andy Ryan
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
86550198
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.088 x 3.567 px (43,08 x 30,20 cm) - 300 dpi - 6,32 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Looking Through Illuminated Peep Hole Stockfoto 86550198Gluren,Spionage en toezicht,Spion,Gat,Kijkgat,Ontdekking,Mensen,Muur,Eén persoon,Nieuwsgierigheid,Kijken naar,Verenigde Staten,Binnenopname,Bedrijfsleven,Criminaliteit,Europese etniciteit,Verlicht,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Bovenlichaam,Brooklyn - New York,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,ZakenmanPhotographer Collection: Stone Andy Ryan