Woman looking out over rooftop : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

Woman looking out over rooftop

Credits: 
Chris Strong
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
91523064
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.300 x 3.550 px (44,87 x 30,06 cm) - 300 dpi - 2,62 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Looking Out Over Rooftop Stockfoto 91523064Het uitzicht bewonderen,Op de rug gezien,Zonsondergang,Mensen,Staan,Buitenopname,Zelfvertrouwen,Jurk,Wolkenkrabber,Indiase etniciteit,Stadsbeeld,Verenigde Staten,Chicago,Eén persoon,Aziatische en Indiase etniciteit,Alleen vrouwen,Avondschemering,Kalmte,Lucht,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Armen in de zij,Driekwartlengte,Fotografie,Horizon over land,Horizontaal,Illinois,Jong volwassen,Kleurenfoto,VolwassenPhotographer Collection: Stone 2009 Chris Strong