Woman looking out over rooftop : Stockfoto

Woman looking out over rooftop

Credits: 
Chris Strong
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
91523064
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.300 x 3.550 px (44,87 x 30,06 cm) - 300 dpi - 2,62 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Looking Out Over Rooftop Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Armen in de zij,Avondschemering,Aziatische en Indiase etniciteit,Buitenopname,Chicago,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Het uitzicht bewonderen,Horizon over land,Horizontaal,Illinois,Indiase etniciteit,Jong volwassen,Jurk,Kalmte,Kleurenfoto,Lucht,Mensen,Op de rug gezien,Staan,Stadsbeeld,Verenigde Staten,Volwassen,Wolkenkrabber,Zelfvertrouwen,ZonsondergangPhotographer Collection: Stone 2009 Chris Strong