Woman looking at the show window of Taxidermy Unlimited building : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

Woman looking at the show window of Taxidermy Unlimited building

Credits: 
Robert Benson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
147851702
Collectie:
Aurora
Max. bestandsgrootte:
3.660 x 4.792 px (30,99 x 40,57 cm) - 300 dpi - 13,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Looking At The Show Window Of Taxidermy Unlimited Building Stockfoto 147851702Winkeldisplay,Bedrijfsleven,Verenigde Staten,Alleen één vrouw,Kijken,Koopwaar,Nieuwsgierigheid,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Buitenopname,Detailhandel,Dierenthema's,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Nacht,Op de rug gezien,Taxidermie,Ten voeten uit,Verlicht,Verticaal,Volwassen,Westers schrift,WinkelbordPhotographer Collection: Aurora