Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman looking at products in a pharmacy : Stockfoto

Woman looking at products in a pharmacy

Credits: 
Paul Bradbury
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
77932888
Collectie:
OJO Images

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Looking At Products In A Pharmacy StockfotoApotheek,Winkelen,Klant,Warenhuis,Winkel,Drogist,Beschouwing,Europese etniciteit,Mannequin,Mensen,Raam,25-29 jaar,Handtas,Nauwkeurig toezicht,Eén persoon,Keus,Klein bedrijf,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beslissingen,Binnenopname,Concentratie,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Van de zijkant,VerticaalPhotographer Collection: OJO Images