Woman looking at postcards at Montmartre, Paris. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman looking at postcards at Montmartre, Paris.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158454152
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.900 x 3.692 px (41,49 x 31,26 cm) - 300 dpi - 11,5 MB
Woman Looking At Postcards At Montmartre Paris StockfotoFranse cultuur,Keus,Frankrijk,Toerist,Ansichtskaart,Kiezen,Parijs,Detailhandel,Rek,Rommelmarkt,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Bovenlichaam,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Gemengde afkomst,Hoofdstad,Horizontaal,Internationaal monument,Jong volwassen,Kleurenfoto,Koopwaar,Kopen,Kunst,Marktkraam,Mensen,Mensen op de achtergrond,Montmartre,Portret,Reizen,Spontaan,Stad,Stadsreis,Toerisme,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Warme kleding,WinterjasPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer