Woman looking at make-up near display case in store : Stockfoto
Japan


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman looking at make-up near display case in store

Credits: 
Eri Morita
Bijschrift:
Japan
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200182487-006
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.707 x 3.780 px (39,85 x 32,00 cm) - 300 dpi - 6,98 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Looking At Makeup Near Display Case In Store StockfotoWinkelen,Detailhandel,Alleen Japans,Cosmetica,Keus,Winkel,Vasthouden,Binnenopname,Eén persoon,Vrijetijdskleding,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Boodschappentas,Bovenkleding,Bovenlichaam,Bruin haar,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Knot,Onderdeel van een serie,Schoudertas,Staan,Tevreden,Turquoise,Van de zijkant,Vrije tijdPhotographer Collection: Stone Japan