Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman looking at cat (Felis catus) lovingly : Stockfoto

Woman looking at cat (Felis catus) lovingly

Credits: 
Catherine Ledner
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
89977772
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.673 x 4.900 px (31,10 x 41,49 cm) - 300 dpi - 11,3 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Looking At Cat Lovingly Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Blond haar,Californië,Dag,Dierenthema's,Driekwartlengte,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Glendale - Californië,Glimlachen,Gordijn,Huisdier,Huisdiereigenaar,Huiskat,Mensen,Mid-volwassen,Paardenstaart,Saamhorigheid,Van de zijkant,Verticaal,Volwassen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Iconica Catherine Ledner Photography