Woman listening to headphones in cafe : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman listening to headphones in cafe

Credits: 
Cultura/Robin James
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143073731
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 7,24 MB
Woman Listening To Headphones In Cafe Stockfoto 143073731Koffie,Volwassen vrouwen,Hoofdtelefoon,Muziek,Café,Thee - Warme Drank,Drinken,MP3-speler,Restaurant,Plezier,Luisteren,Mensen,Zonlicht,Engeland,Eén persoon,Levensstijl,Theekop,30-34 jaar,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bruin haar,Dag,Dranken en maaltijden,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Horizontaal,Kijken,Kleurenfoto,Koffiekop,Koffiepauze,Kunst Cultuur en Vermaak,Londen - Engeland,Londen en omgeving,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Omlaag kijken,Techniek,Theepot,Vasthouden,Volwassen,Vrije tijd,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: Riser