Woman licking chocolate from fingers in kitchen : Stockfoto

Woman licking chocolate from fingers in kitchen

Credits: 
Mike Powell
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200136993-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.662 x 4.854 px (31,00 x 41,10 cm) - 300 dpi - 6,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Licking Chocolate From Fingers In Kitchen Stockfoto 200136993-001Koken,Proeven,Plezier,Chocolade,In de camera kijken,Rood,Portret,Genot,35-39 jaar,Alleen één vrouw,Cardigan,Eén persoon,Bruin haar,Kabinet,30-34 jaar,Aanrecht,Keuken - huis,Schaal,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruine ogen,Dranken en maaltijden,Europese etniciteit,Fotografie,Kleurenfoto,Lang haar,Onderdeel van een serie,Perzik,Vasthouden,Veleiding,Verticaal,Vinger in mond,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Stone