Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman licking chocolate from fingers in kitchen : Stockfoto

Woman licking chocolate from fingers in kitchen

Credits: 
Mike Powell
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200136993-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.662 x 4.854 px (31,00 x 41,10 cm) - 300 dpi - 6,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Licking Chocolate From Fingers In Kitchen StockfotoKoken,Proeven,Chocolade,Plezier,Genot,In de camera kijken,Rood,Portret,Cardigan,35-39 jaar,Eén persoon,Alleen één vrouw,Aanrecht,Bruin haar,Kabinet,Schaal,30-34 jaar,Dranken en maaltijden,Keuken - huis,Vinger in mond,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruine ogen,Europese etniciteit,Fotografie,Kleurenfoto,Lang haar,Onderdeel van een serie,Perzik,Vasthouden,Veleiding,Verticaal,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Stone