Woman laughing sitting on sofa watching film. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman laughing sitting on sofa watching film.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169707513
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 10,2 MB
Woman Laughing Sitting On Sofa Watching Film Stockfoto20-24 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bontgekleurd,Bovenlichaam,Emoties,Eén persoon,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Huiselijk leven,Jong volwassen,Kleurenfoto,Kroeshaar,Kunst Cultuur en Vermaak,Kussen,Lachen,Londen - Engeland,Mensen,Mouwloos,Mouwloos bovenstuk,Ontspanning,Print,Sofa,Spontaan,Stralende lach,Televisie kijken,Vasthouden,Verlicht,Volwassen,Vrije tijd,Vrolijk,Woonkamer,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer