Woman laughing sitting on sofa watching film. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman laughing sitting on sofa watching film.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169707513
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 10,2 MB
Woman Laughing Sitting On Sofa Watching Film StockfotoAfrikaanse etniciteit,Televisie kijken,Huiselijk leven,Lachen,Sofa,Alleen vrouwen,Groot-Brittannië,Ontspanning,Binnenopname,Jong volwassen,Kroeshaar,Mouwloos bovenstuk,Spontaan,Vrije tijd,Zitten,20-24 jaar,Kussen,Londen - Engeland,Mensen,Mouwloos,Volwassen,Woonkamer,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bontgekleurd,Bovenlichaam,Emoties,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Print,Stralende lach,Vasthouden,Verlicht,Vrolijk,Zwart haarPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer