Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman interviewing a man for a job : Stockfoto

Woman interviewing a man for a job

Credits: 
Geri Lavrov
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156899025
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.448 x 3.632 px (46,13 x 30,75 cm) - 300 dpi - 10,1 MB
Woman Interviewing A Man For A Job StockfotoWerving,CV,Midden-Oosterse etniciteit,Sollicitatiegesprek,Werkgelegenheidskwesties,Kandidaat,Vergadering,Beroep,Correspondentie,Discussie,Jong volwassen,Schrijven,Voorbereiding,Werken,Bedrijfsleven,Kantoor,Positieve emotie,Teamwerk,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Begin,Begrippen en thema's,Binnenopname,Bovenlichaam,Californië,Collega,Communicatie,Dag,De weg voorwaarts,Document,Fotografie,Gelegenheid,Gezicht aan gezicht,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Levensstijl,Luisteren,Mensen,Nauwkeurig toezicht,Partnerschap,Planning,Saamhorigheid,Samenwerking,San Francisco - Californië,Succes,Twee personen,Verbinding,Verenigde Staten,Volwassen,Vrolijk,Zakenman,Zakenvrouw,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Photographer's Choice Geri Lavrov