Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman in Sari and Indian Wedding Jewelry : Stockfoto
Sari, Traditional Wedding Dress, Indian Wedding Jewelry

Woman in Sari and Indian Wedding Jewelry

Credits: 
Mimi Haddon
Bijschrift:
Sari, Traditional Wedding Dress, Indian Wedding Jewelry
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
152838953
Collectie:
Photodisc
Woman In Sari And Indian Wedding Jewelry StockfotoSari,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Aziatische en Indiase etniciteit,Californië,Driekwartlengte,Elegantie,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glamour,Glimlachen,Halsketting,Identiteit,In de camera kijken,Indiase cultuur,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Onschuld,Portret,Print,Rood,Santa Monica,Serene mensen,Spiritualiteit,Staan,Studiofoto,Traditie,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Vrouwelijkheid,Witte achtergrond,Zwart haarPhotographer Collection: Photodisc Mimi HaddonSari, Traditional Wedding Dress, Indian Wedding Jewelry