Woman in roller skates jumping : Stockfoto
Younger woman with helmet and pads jumping and smiling to camera


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman in roller skates jumping

Credits: 
David Sacks
Bijschrift:
Younger woman with helmet and pads jumping and smiling to camera
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151578731
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.400 x 5.100 px (28,79 x 43,18 cm) - 300 dpi - 4,02 MB
Woman In Roller Skates Jumping StockfotoRoller derby,Sport,Pret,Springen,25-29 jaar,Rolschaatsen,Zwarte achtergrond,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Baltimore - Maryland,Behendigheid,Beschermkleding,Beweging,Extatisch,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Helm,Hobby's,Hoofddeksel,In de camera kijken,In de lucht zwevend,Jong volwassen,Kleurenfoto,Knie- en elleboogbeschermers,Maryland,Mensen,Onderdeel van een serie,Portret,Sporthelm,Sportkleding,Studiofoto,Ten voeten uit,Vaardigheid,Verenigde Staten,Verticaal,Vitaliteit,Volwassen,Vrije tijdPhotographer Collection: Taxi �David SacksYounger woman with helmet and pads jumping and smiling to camera