Woman in livingroom, homeshopping. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman in livingroom, homeshopping.

Credits: 
Betsie Van der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142929011
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.020 x 3.607 px (42,50 x 30,54 cm) - 300 dpi - 6,41 MB
Woman In Livingroom Homeshopping StockfotoOnline winkelen,Tablet-pc,Thuiswinkelen,Internetbankieren,Sofa,Elektronische handel,Bankpas,Eén persoon,Alleen vrouwen,Huiselijk leven,Jong volwassen,Woonkamer,Binnenopname,Computeren,Europese etniciteit,Kleurenfoto,Techniek,25-29 jaar,Aanraken,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bruin haar,Communicatie,Consumentisme,Dag,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Fotografie,Geld uitgeven,Gemak,Groot-Brittannië,Horizontaal,Londen - Engeland,Mensen,Paardenstaart,Toegankelijkheid,Van de zijkant,Volwassen,Zitten,newtechnologyPhotographer Collection: Iconica Betsie van der Meer