Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman in library reads book and holds yoga pose : Stockfoto

Woman in library reads book and holds yoga pose

Credits: 
Dimitri Otis
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
134236258
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.020 x 3.512 px (42,50 x 29,73 cm) - 300 dpi - 11,4 MB
Release-informatie:
Model en property release
Woman In Library Reads Book And Holds Yoga Pose Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Balans,Benen gespreid,Bibliotheek,Binnenopname,Blootvoets,Boek,Boekenplank,Bontgekleurd,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Flexibiliteit,Fotografie,Horizontaal,Houten vloer,Kleurenfoto,Legging,Leren,Lezen,Literatuur,Mensen,Mid-volwassen,Ontspanning,Overvloed,Spiritualiteit,Stapel,Strekken,T-Shirt,Ten voeten uit,Vaardigheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,Welzijn,Wijsheid,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Photographer's Choice Dimitri Vervitsiotis