Woman in front of laptop, daydreaming : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman in front of laptop, daydreaming

Credits: 
Cultura/Maiwolf Photography
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
112229232
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 7,97 MB
Woman In Front Of Laptop Daydreaming Stockfoto 112229232Thuis werken,Volwassen vrouwen,Laptop,Bureau,Dagdromen,Alleen vrouwen,Huiselijk leven,Internet,Beschouwing,Frustratie,Voor,Jonge vrouw,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Draadloze technologie,Hoofd in de handen,Jong volwassen,Glimlachen,Levensstijl,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Communicatie,Dag,Draagbaarheid,E-mail,Eén persoon,Fotografie,Hoop,Horizontaal,Kleurenfoto,Laptop,Mensen,München,Omhoog kijken,Portretfoto,Techniek,Van de zijkant,Verbinding,Verwachting,Volwassen,Vrije tijd,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: Riser