Woman in cafe with tablet : Stockfoto
Wireless technology


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman in cafe with tablet

Credits: 
Robert Decelis Ltd
Bijschrift:
Wireless technology
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
136492356
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.383 px (44,00 x 28,64 cm) - 300 dpi - 7,64 MB
Woman In Cafe With Tablet StockfotoTablet-pc,Café,Alleen vrouwen,Sociaal netwerk,35-39 jaar,Alleen één vrouw,Binnenopname,Glimlachen,Tafel,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Beschouwing,Blond haar,Bovenlichaam,Communicatie,Dag,Draagbaarheid,Eén persoon,Fotografie,Gemak,Golvend haar,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Koffiekop,Mensen,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Ontdekking,Tegenlicht,Tevredenheid,Toegankelijkheid,Verbinding,Volwassen,Zitten,newpremiumuk,newtechnologyPhotographer Collection: Iconica Robert Decelis LtdWireless technology