Woman in cafe : Stockfoto
Close-up of woman wearing sunglasses in cafe in Rome, Italy.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman in cafe

Credits: 
Alex Barlow
Bijschrift:
Close-up of woman wearing sunglasses in cafe in Rome, Italy.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154596023
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.184 x 3.456 px (43,89 x 29,26 cm) - 300 dpi - 8,39 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman In Cafe StockfotoOpwinding,Alleen vrouwen,Geluk,Mode,Plant,Eén persoon,Mensen,Rome - Italië,Roodhoofd,Vreugde,Weerkaatsing,Zonnebril,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bescherming,Binnenopname,Close-up,Fotografie,Horizontaal,Italië,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lazio,Modieus,Omhoog kijken,Onscherpe achtergrond,Plezier,Portretfoto,Pret,Schoonheid,Stralende lach,Veiligheidsmaatregelen,Volwassen,VrolijkPhotographer Collection: Moment Select � 2010 Alex BarlowClose-up of woman wearing sunglasses in cafe in Rome, Italy.