Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman in business meeting : Stockfoto
connection, confidence, enjoyment, understanding, happiness

Woman in business meeting

Bijschrift:
connection, confidence, enjoyment, understanding, happiness
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
98110908
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
David Oliver
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.477 x 5.216 px (29,44 x 44,16 cm) - 300 dpi - 5,18 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman In Business Meeting Stockfoto 98110908Kantoor,Zakenbijeenkomst,Vergadering,Geluk,Jong volwassen,Kleine scherptediepte,Wegkijken,Zakenvrouw,Bedrijfsleven,Groot-Brittannië,Mensen,Vrouwelijk,25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Blond haar,Eén persoon,Fotografie,Kop,Londen - Engeland,Portretfoto,Stralende lach,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Werkneemster,Zelfvertrouwen,Zitten,newpremiumukPhotographer Collection: Taxi David Oliverconnection, confidence, enjoyment, understanding, happiness