Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A woman in a hot air balloon above red dunes in the Namib Desert. : Stockfoto
Namib Desert, Namibia.

A woman in a hot air balloon above red dunes in the Namib Desert.

Credits: 
Beverly Joubert
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Namib Desert, Namibia.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
170080641
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 9,07 MB
Release-informatie:
Model release
A Woman In A Hot Air Balloon Above Red Dunes In The Namib Desert Stockfoto50-59 jaar,Afrika,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Avontuur,Blauw,Buitenopname,Buitensport,Close-up,Dag,Duinen,Eén persoon,Filmindustrie,Fotograaf,Fotografie,Heteluchtballon,Hoed,Horizon,Horizon over land,Horizontaal,Kleurenfoto,Lucht,Mensen,Milieuactivist,Namib,Namib-Naukluft Nationaal Park,Namibië,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Portretfoto,Reisbestemmingen,Savanne,Schaduw,Sossusvlei,Van de zijkant,Vervoer,Vlakte,Volwassen,Woestijn,ZandPhotographer Collection: National Geographic Namib Desert, Namibia.