Woman holding up large fish : Stockfoto
Woman wearing sunglasses and holding up large fish.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman holding up large fish

Credits: 
Photo by PreFab International
Bijschrift:
Woman wearing sunglasses and holding up large fish.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
139297096
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.623 x 2.506 px (30,67 x 21,22 cm) - 300 dpi - 2,97 MB
Woman Holding Up Large Fish StockfotoRetrostijl,Archiefbeelden,Bahama's,Vis,Alleen één vrouw,Fotografie,Mid-volwassen,Nassau,1950-1959,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Bovenlichaam,Bruin haar,Dierenthema's,Eén persoon,Frontaal,Geluk,Glimlachen,Horizontaal,Kleurenfoto,Kort haar,Lucht,Mensen,Onscherpe achtergrond,Staan,Steiger,Succes,Tevreden,Trots,Vasthouden,Veiligheidshek,Vis en zeevruchten,Visvangst,Volwassen,Vrijetijdskleding,Wolk,Zee,Zelfvertrouwen,ZonnebrilPhotographer Collection: Fototrove © 2012 GammageWoman wearing sunglasses and holding up large fish.