Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman holding up hand, close-up (focus on palm of hand) : Stockfoto

Woman holding up hand, close-up (focus on palm of hand)

Credits: 
Garry Hunter
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200131655-001
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
3.887 x 4.930 px (32,91 x 41,74 cm) - 300 dpi - 3,9 MB
Release-informatie:
Model release
Woman Holding Up Hand Closeup Stockfoto20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Assertiviteit,Autoriteit,Aziatische etniciteit,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Censuur,Close-up,Communicatie,Confrontatie,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Handpalm,Houding,In de camera kijken,Kleurenfoto,Kort haar,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Onscherpe achtergrond,Opstand,Paars,Portret,Privésfeer,Rangschikken,Staan,Stopteken,Studiofoto,Uitsluiting,Verboden,Verticaal,Vrijetijdskleding,Werkneemster,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,Zwart haarPhotographer Collection: Photographer's Choice