Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman holding shopping bags in front of cafe area. : Stockfoto

Woman holding shopping bags in front of cafe area.

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
157284451
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Betsie Van Der Meer
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 11,2 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Woman Holding Shopping Bags In Front Of Cafe Area Stockfoto 157284451Eén persoon,Stad,Alleen Japans,Frontaal,In de camera kijken,Japanse etniciteit,Mensen,Portret,Voor,Winkelen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Aziatische en Indiase etniciteit,Boodschappentas,Bruin haar,Buitenopname,Café-terras,Consumentisme,Dag,Dragen,Driekwartlengte,Fotografie,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Lang haar,Londen - Engeland,Markt,Potplant,Schoolbord,Staan,Stoel,Tafel,Volwassen,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer