Woman holding shopping bags in front of cafe area. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman holding shopping bags in front of cafe area.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157284451
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 11,2 MB
Woman Holding Shopping Bags In Front Of Cafe Area StockfotoEén persoon,Stad,Alleen Japans,In de camera kijken,Japanse etniciteit,Portret,Frontaal,Voor,Winkelen,Mensen,Alleen vrouwen,Aziatische en Indiase etniciteit,Glimlachen,Groot-Brittannië,Vrolijk,Staan,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Boodschappentas,Bruin haar,Buitenopname,Café-terras,Consumentisme,Dag,Dragen,Driekwartlengte,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Lang haar,Londen - Engeland,Markt,Potplant,Schoolbord,Stoel,Tafel,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer