Woman holding shopping bags in front of cafe area. : Stockfoto

Woman holding shopping bags in front of cafe area.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157284451
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 11,2 MB
Woman Holding Shopping Bags In Front Of Cafe Area Stockfoto25-29 jaar,Alleen Japans,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Aziatische en Indiase etniciteit,Boodschappentas,Bruin haar,Buitenopname,Café-terras,Consumentisme,Dag,Dragen,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,In de camera kijken,Japanse etniciteit,Jong volwassen,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Lang haar,Londen - Engeland,Markt,Mensen,Portret,Potplant,Schoolbord,Staan,Stad,Stoel,Tafel,Volwassen,Voor,Vrijetijdskleding,Vrolijk,WinkelenPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer