Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman holding red rose in palm of hand, close-up (hand tinted) : Stockfoto

Woman holding red rose in palm of hand, close-up (hand tinted)

Credits: 
Beth Ava
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
AB16560
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.416 x 3.478 px (37,39 x 29,45 cm) - 300 dpi - 5,55 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Holding Red Rose In Palm Of Hand Closeup StockfotoRood,Zwart-wit,Eén persoon,Bloem,Enkele bloem,Enkele roos,Roos,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bloemhoofd,Close-up,Europese etniciteit,Fotografie,Gecultiveerd,Geïsoleerde kleur,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurtoon,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Menselijke vinger,Mensen,Met de hand ingekleurd,Onderdeel van,Plant,Romantiek,Vasthouden,VersheidPhotographer Collection: The Image Bank