Woman holding pile of presents, smiling. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman holding pile of presents, smiling.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169707510
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.850 x 3.738 px (41,06 x 31,65 cm) - 300 dpi - 8,19 MB
Woman Holding Pile Of Presents Smiling StockfotoKado,Verjaardag,Stapel,Geluk,Overvloed,Vasthouden,Verjaardagskado,Mensen,Alleen één vrouw,Dag,Keuken,Tafel,25-29 jaar,Alleen vrouwen,Binnenopname,Eén persoon,In de camera kijken,Jong volwassen,Viering,Volwassen,Vrolijk,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Bloemenmotief,Blond haar,Bovenlichaam,Fotografie,Frontaal,Groot-Brittannië,Horizontaal,Keuken - huis,Kleurenfoto,Lang haar,Londen - Engeland,Mouwloos,Mouwloos bovenstuk,Opwinding,Portret,Serene mensen,Staan,Stralende lach,Tevredenheid,Tonen,WoonruimtePhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer