Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman holding decorated icing cake, in kitchen. : Stockfoto

Woman holding decorated icing cake, in kitchen.

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
169707527
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Betsie Van Der Meer
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 8,75 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Woman Holding Decorated Icing Cake In Kitchen Stockfoto 169707527Voedsel,Bakken,Schort,Zelfgemaakt,Creativiteit,Roodhoofd,Verjaardagstaart,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,In de camera kijken,Vrolijk,25-29 jaar,Alleen één vrouw,Een taart bakken,Glimlachen,Lichtvlek,Portret,Verjaardag,Gekruld haar,Huiselijk leven,Maken,Tegenlicht,Voorbereiding,Mensen,Volwassen,Alleen volwassenen,Jong volwassen,Prestatie,Binnenopname,Bloemenmotief,Bovenkleding,Dag,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Groen,Groot-Brittannië,Handvol,Horizontaal,Jurk,Keuken - huis,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Middellang haar,Roze,Stralende lach,WoonruimtePhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer