Woman holding decorated icing cake, in kitchen. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman holding decorated icing cake, in kitchen.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169707527
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 8,75 MB
Woman Holding Decorated Icing Cake In Kitchen StockfotoVoedsel,Bakken,In de camera kijken,Portret,Schort,Zelfgemaakt,Creativiteit,Roodhoofd,Mensen,Alleen vrouwen,Een taart bakken,Verjaardag,Verjaardagstaart,Tegenlicht,Vrolijk,Glimlachen,Frontaal,Alleen één jonge vrouw,Huiselijk leven,Voorbereiding,25-29 jaar,Gekruld haar,Maken,Alleen één vrouw,Eén persoon,Binnenopname,Keuken - huis,Lichtvlek,Prestatie,Volwassen,Jong volwassen,Kleurenfoto,Groen,Handvol,Alleen volwassenen,Bloemenmotief,Echte mensen,Horizontaal,Jurk,Bovenkleding,Dag,Fotografie,Groot-Brittannië,Londen - Engeland,Middellang haar,Roze,Stralende lach,WoonruimtePhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer