Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman holding bunch of carrots by leaves, close-up, side view : Stockfoto
Studio shot

Woman holding bunch of carrots by leaves, close-up, side view

Credits: 
Hans Neleman
Bijschrift:
Studio shot
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200493002-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.600 x 4.796 px (30,48 x 40,61 cm) - 300 dpi - 5,09 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Holding Bunch Of Carrots By Leaves Closeup Side View StockfotoWortel,Witte achtergrond,Jonge vrouw,Vasthouden,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blad,Close-up,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gezonde levensstijl,Gezonde voeding,Jong volwassen,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Onderdeel van een serie,Stel,Studiofoto,Versheid,VerticaalPhotographer Collection: Stone Studio shot