Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman hiking, looking at Redwood trees : Stockfoto
Big Sur State Park, California, USA.

Woman hiking, looking at Redwood trees

Credits: 
Lori Adamski Peek
Bijschrift:
Big Sur State Park, California, USA.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200165345-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.020 x 4.316 px (34,04 x 36,54 cm) - 300 dpi - 6,12 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Hiking Looking At Redwood Trees StockfotoSequoiafamilie,Eén persoon,Ontzag,Woud,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Avontuur,Big Sur,Boomstam,Buitenopname,Dag,Exploratie,Fotografie,Kleurenfoto,Korte broek,Laag camerastandpunt,Lang,Omhoog kijken,Onafhankelijkheid,Ontdekking,Rugzak,Schaal,Sportschoen,Staan,Tanktop,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verticaal,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Vrijheid,WandelenPhotographer Collection: The Image Bank Big Sur State Park, California, USA.