Woman floating under the ceiling. : Stockfoto
Woman floating under the ceiling.

Woman floating under the ceiling.

Credits: 
Henrik Sorensen
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Woman floating under the ceiling.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85753683
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.890 x 3.597 px (41,40 x 30,45 cm) - 300 dpi - 5,92 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Floating Under The Ceiling Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Balans,Binnenopname,Bizar,Denemarken,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,In de lucht zwevend,Kalmte,Kleurenfoto,Kopenhagen,Laag camerastandpunt,Levitatie,Mensen,Mid-volwassen,Onafhankelijkheid,Plafond,Plezier,Sontregio,Ten voeten uit,Verlicht,Vitaliteit,Vliegen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica Photographer Henrik SorensenWoman floating under the ceiling.