Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman floating on raft in swimming pool. : Stockfoto

Woman floating on raft in swimming pool.

Credits: 
K-King Media Co. Ltd
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
83913403
Collectie:
Photodisc
Woman Floating On Raft In Swimming Pool Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Armen omhoog,Benen over elkaar geslagen,Bikini,Buitenopname,Dag,Driekwartlengte,Drijven,Eén persoon,Fotografie,Hoog standpunt,Horizontaal,Individualiteit,Jong volwassen,Ledematen,Liggen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Met de ogen dicht,Ontspanning,Op de rug liggen,Rusten,Thailand,Vakantie,Verfrissing,Vlot,Vrije tijd,Vrijheid,Water,Weekend activiteiten,Zorgeloos,ZwembadPhotographer Collection: Photodisc Getty Images