woman floating in water covered in blue material : Stockfoto

Woman floating in water covered in blue material

Credits: 
Tara Moore
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
121166286
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.464 x 3.957 px (37,80 x 33,50 cm) - 300 dpi - 6,64 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Floating In Water Covered In Blue Material Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blauw,Blootvoets,Drijven,Europese etniciteit,Eén persoon,Folie,Fotografie,Horizontaal,Idee,In de camera kijken,Ingepakt,Jong volwassen,Jurk,Kalmte,Kleurenfoto,Mensen,Mode,Model,Mooie mensen,Nachthemd,Ontspanning,Op de rug liggen,Portret,Schoonheid,Sensualiteit,Serene mensen,Studiofoto,Ten voeten uit,Textiel,Transparant,Tule,Vlak erboven,Volwassen,WateroppervlakPhotographer Collection: Stone Tara Moore