woman floating in water covered in blue material : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman floating in water covered in blue material

Credits: 
Tara Moore
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
121166286
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.464 x 3.957 px (37,80 x 33,50 cm) - 300 dpi - 6,64 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Floating In Water Covered In Blue Material StockfotoMode,Drijven,Model,Vlak erboven,Jurk,Alleen vrouwen,Blauw,Textiel,Op de rug liggen,Sensualiteit,Transparant,Nachthemd,Mensen,Wateroppervlak,Eén persoon,Studiofoto,Ontspanning,Alleen één vrouw,Fotografie,Portret,Schoonheid,Ten voeten uit,Europese etniciteit,In de camera kijken,Blootvoets,Ingepakt,Tule,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Folie,Horizontaal,Idee,Jong volwassen,Kalmte,Kleurenfoto,Mooie mensen,Serene mensen,VolwassenPhotographer Collection: Stone Tara Moore