Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman face covered by green leaf : Stockfoto
Woman face covered by green leaf

Woman face covered by green leaf

Credits: 
Leren Lu
Bijschrift:
Woman face covered by green leaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152782376
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.766 x 6.775 px (40,35 x 57,36 cm) - 300 dpi - 12,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Face Covered By Green Leaf StockfotoHartvorm,Liefde,Blad,Individualiteit,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bloemenmotief,Chinese etniciteit,Close-up,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Groen,Idee,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Natuurlijke staat,Portretfoto,Studiofoto,Taiwan,Vasthouden,Versheid,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: The Image Bank Lawren LuWoman face covered by green leaf