Woman entering a bus : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman entering a bus

Credits: 
Cultura/Zero Creatives
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
112229097
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 3.667 px (46,57 x 31,05 cm) - 300 dpi - 3,56 MB
Woman Entering A Bus Stockfoto 112229097Bus,Buschauffeur,Bushalte,Openbaar vervoer,Rijden,Volwassen vrouwen,Betalen,Betreden,Mensen,Vrolijk,Beroep,Jong volwassen,Mannen,Forens,Glimlachen,Onderweg,Passagier,Twee personen,Vervoer,Europese etniciteit,Frontaal,Jonge vrouw,Portefeuille,Van de zijkant,20-24 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Dag,Fotografie,Gemak,Hoofdstad,Horizontaal,Kaapstad,Kleurenfoto,Levensstijl,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Prijzen openbaar vervoer,Staan,Stadsleven,Toegankelijkheid,Vasthouden,Voertuiginterieur,Volwassen,ZittenPhotographer Collection: Riser