Woman eating salad : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman eating salad

Credits: 
Flying Colours
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
96548357
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.621 x 4.825 px (30,66 x 40,85 cm) - 300 dpi - 5,36 MB
Woman Eating Salad StockfotoEten,Salade,Gezonde voeding,Geluk,Groente,Alleen vrouwen,Vork,Buitenopname,Versheid,Vakantie,Blond haar,Bord,Verticaal,Eén persoon,Mensen,Mid-volwassen,Vrolijk,Beschouwing,Dranken en maaltijden,Drinkwater,Schoonheid,Volwassen,Wegkijken,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Close-up,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Glas,Hand op knie,Kan,Kleine scherptediepte,Onderdeel van een serie,Plant,Providenciales,Stralende lach,Turks- en Caicoseilanden,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Iconica Flying Colours Photography