Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman doing sit up on exercise ball : Stockfoto

Woman doing sit up on exercise ball

Credits: 
Jamie Grill
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
89973701
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.542 x 4.935 px (29,99 x 41,78 cm) - 300 dpi - 6,52 MB
Woman Doing Sit Up On Exercise Ball StockfotoFitnessbal,45-49 jaar,Activiteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Balans,Binnenopname,Blond haar,Concentratie,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Flexibiliteit,Fotografie,Gezonde levensstijl,Handen op achterhoofd,Inspanning,Jersey City,Lichaamsverzorging,Mensen,New Jersey,Onderdeel van een serie,Ontspanningsoefening,Oudere volwassenen,Paardenstaart,Sit-ups,Sportkleding,Strekken,Ten voeten uit,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: The Image Bank Jamie Grill Photography