Woman doing a yoga headstand. : Stockfoto
Woman doing a yoga headstand.

Woman doing a yoga headstand.

Credits: 
Henrik Sorensen
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Woman doing a yoga headstand.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85754192
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.087 x 4.285 px (34,60 x 36,28 cm) - 300 dpi - 4,09 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Doing A Yoga Headstand Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Balans,Benen gespreid,Blootvoets,Denemarken,Eén persoon,Flexibiliteit,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Kleurenfoto,Kopenhagen,Mensen,Mid-volwassen,Op het hoofd gaan staan,Op z'n kop,Portret,Serene mensen,Sontregio,Studiofoto,Ten voeten uit,Vaardigheid,Verticaal,Vitaliteit,YogaPhotographer Collection: Iconica Photographer Henrik SorensenWoman doing a yoga headstand.