Woman doing a yoga headstand. : Stockfoto
Woman doing a yoga headstand.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman doing a yoga headstand.

Credits: 
Henrik Sorensen
Bijschrift:
Woman doing a yoga headstand.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85754192
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.087 x 4.285 px (34,60 x 36,28 cm) - 300 dpi - 4,09 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Doing A Yoga Headstand StockfotoYoga,Op z'n kop,Op het hoofd gaan staan,Portret,Balans,Mensen,Vitaliteit,Denemarken,Eén persoon,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Benen gespreid,Blootvoets,Flexibiliteit,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Kleurenfoto,Kopenhagen,Mid-volwassen,Serene mensen,Sontregio,Studiofoto,Ten voeten uit,Vaardigheid,VerticaalPhotographer Collection: Iconica Photographer Henrik SorensenWoman doing a yoga headstand.