Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman discussing mammogram exam with technician. : Stockfoto

Woman discussing mammogram exam with technician.

Credits: 
Vicky Kasala Productions
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
141112570
Collectie:
Photodisc
Woman Discussing Mammogram Exam With Technician Stockfoto45-49 jaar,60-64 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Begeleiding,Bejaard,Bescherming,Binnenopname,Blond haar,Borstkanker,Borstonderzoek,Bruin haar,Deskundigheid,Discussie,Doktersonderzoek,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Hulp,Kanker,Kleurenfoto,Kort haar,Mammogram,Mensen,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Portretfoto,Praten,Seniore vrouwen,Technicus,Twee personen,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Wetenschap en Techniek,Ziekenhuis,Ziekenhuiskleren,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Photodisc Vicky Kasala