Woman climbing on log by lake : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman climbing on log by lake

Credits: 
Cultura/WALTER ZERLA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
136811018
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 11,2 MB
Woman Climbing On Log By Lake Stockfoto 136811018Balans,Volwassen vrouwen,Klimsport,Berg,Natuur,Meer,Sensualiteit,Buitenopname,Italië,Stam,Ten voeten uit,20-24 jaar,Afgelegen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bruin haar,Dag,Eén persoon,Fotografie,Harmonie,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kalmte,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Lang haar,Lichtvlek,Mensen,Omlaag kijken,Onscherpe achtergrond,Piemonte,Reizen,Rustige Scène,Schoonheid,Schoonheid in de natuur,Tekstveld,Vakantie,Van de zijkant,Volwassen,Vrijheid,Vrouwelijkheid,Zon,Zonlicht,ZonnigPhotographer Collection: Riser