Woman cleaning wine glass in kitchen : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman cleaning wine glass in kitchen

Credits: 
Whit Preston
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10069474i-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.800 x 3.603 px (40,64 x 30,51 cm) - 300 dpi - 4,75 MB
Woman Cleaning Wine Glass In Kitchen Stockfoto sb10069474i-001Schoonmaken,Modern,Europese etniciteit,Keuken - huis,Hygiëne,Keukengootsteen,Wijnglas,Modelhuis interieur,Alleen één vrouw,Binnenopname,Huiselijk leven,Mensen,Alleen vrouwen,Eén persoon,Rijkdom,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Bovenlichaam,Californië,Dag,De stad Los Angeles,Fotografie,Horizontaal,Huis interieur,Huishoudelijk werk,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Nauwkeurigheid,Perfectie,Servet,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone